УСЛУГИ

Мобилна услуга за взимане на заявки от адрес, след предварително записване!

Машинно Пране на килими

Професионално машинно пране на килими, мокети, черги, китеници, одеяла и др. на достъпни цени.

Ние сме сигурни в качеството на услугата която предлагаме, защото имаме отзивите и доверието на много наши доволни клиенти.

Методът, по който работим позволява да перем целогодишно.

Редовното почистване на килима е важно за поддържане на неговата чистота, хигиена, удължава живота му и запазва неговите цветове.

Автоматичната линия за пране и сушене осигурява бързо изпълнение на услугата. Прането и сушенето се извършват в оборудвани отделни помещения, без излагане на прах и пряка слънчева светлина.

Използваните препарати са професионални, притежават всички сертификати за качество, безопасност, дезинфекция и грижа към околната среда.

Услугата се извършва в рамките на до 5 работни дни, може да донесете вашите артикули директно в нашите обекти или да се възползвате от мобилната услуга „вземане от адрес“, с включен безплатен транспорт.

Услугата включва:

 • Изтупване – премахване на всички механични замърсители/прах, кал, пясък и т.н/
 • Машинно пране – изпиране с машина за пране на килими оборудвана с дискове и четки, позволяваща пране от двете страни. Използват се професионални препарати и дезинфектанти.
 • Центрофугиране – премахване на водата от килима.
 • Простиране – за допълнително изпарение на остатъчна влага.
 • Изчеткване и сресване – премахване на остатъчни мъхове и придаване на пухкав вид на килима.
 • Ароматизиране

Заявки се приемат всеки ден от 8.00 – до 19.00 часа , на тел: 0888/93 53 23 или  0878/93 53 54

Химическо чистене

 • Химическото чистене е най-безопасният и щадящ начин за третиране на петна и замърсявания. В процеса на чистене се използват специфични химикали, които имат почистващ, антистатичен и дезинфекциращ ефект и щадят материите, тъканите и цветовете на дрехите.

Услугата включва:

 • Приемане на заявка

Преглед на облеклата и определяне на подходящ начин за третиране спрямо материята и указанията на етикета.

 • Подготовка за почистване

При наличие на силни замърсявания се прави предварителна обработка с препарати и усилватели за разграждане на замърсяването.

 • Машинно почистване на дрехите

Същинския процес на химическо чистене. Извършва се от машина, автоматизирано с помощта на химикали, които щадят материята и цветовете на дрехите и не променят техните размери.

 • Гладене

Парно гладене на дрехите, което осигурява и допълнителна дезинфекция.

 • Опаковка и подготовка за издаване

 

 • Гладене, парно гладене
  Професионално гладене на облекла, бельо, покривки и др. със професионални машини.

Боядисване на дрехи от памучен текстил.

Пране

Пералня „AgentA“ работи с индивидуален подход в услуга на Вас. Съобразяваме се и изпълняваме изискванията дори на най-взискателните ни клиенти.

Доказателство за нашата безупречна работа са нашите дългогодишни клиенти в областта на хотелиерството, ресторантьорството, СПА центровете, фризьорските салони, много частни клиенти, фирми в областта на производството и др. Използваме най-добрите професионални препарати за пране, омекотяване, допълнително ароматизиране, както и препарати, предназначени за премахване на петна от храна, ръжда, кръв и др.

Гаранция за чистота, свежест и дългогодишна употреба на Вашите дрехи, ризи, панталони, якета, лично и работно облекло, постелъчно бельо – чаршафи, завивки, одеяла, шалтета; хавлии, пердета, завеси, губери, карета, покривки, салфетки, престилки, автотапицери и др. Доставка на места удобни за клиента.

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ?

ДО 5 ДНИ ОТ И ДО АДРЕС

ТЕЛЕФОН ЗА ЗАЯВКА 0888 93 53 23
BulgarianEnglishRussian